everywomanmatters


Puterea cuvintelor pe blogosfera,http://defencedebates.wordpress.com/about/
February 13, 2009, 12:25 pm
Filed under: women come to view

Nume:Alice Burca

Indeletnicire:consilier pe comunicare strategica interna si externa

Dorinta: O lume mai buna

Instrument: http://defencedebates.wordpress.com/about/

Proiectul saptamanii: cum percep copii razboaiele lumii?

Mediator: intre adulti, adolescenti,copii si institutii

Alice are sprancenele puternic si frumos arcuite, cand te scruteaza stie deja ce matrita ai, si incotro sa ghideze discutia. Vede dincolo de tine si iti construieste deja pasii, iti arata optiunile si te descopera lejer. Stie cum sa te comunice pentru ca tu sa te reevaluezi in directia buna. Te inspira ca sa te inspiri. Sau ca sa te reinspiri. E mediteraneeana. ”Cand ajungi sa te cunosti suficient de bine, iti recomand sa continui sa faci o pasiune si sa iti dezvolti mintea, sufletul, intr-o conexiune armonioasa.”

Are ceva din raceala britanica.Taxeaza iresponsabilitatea si confuzia.  Te organizeaza. E creativa si iti straneste creativitatea. Vine de la mare, nu e de mirare ca ii plac uniformele, si mai ales cele de sustinere a pacii, si s-a dus spre centru, in Timisoara. Are de ales acum intre drumuri europene, pe doua proiecte de comunicare interna si externa, de prevenire a conflictelor. Un lucru e clar. Cu Alice nu o sa ai niciodata un conflict.

Am ales sa vorbesc despre Alice pentru ca face o munca titanica, zi de zi, construind o revista a presei internationale obiectiva. Daca este dimineata si esti la o cafea si nu ai timp sa deschizi zeci de linkuri ca sa afli ce se intampla in punctele fierbinti de pe Glob, Alice stie sa focuseze pentru tine ca sa te informeze. Daca esti preocupat de geopolitica si de opinii in ceea ce privesc schimbarile lumi, discuta cu Alice, intreab-o de audiobookuri si strategii. Dar daca vrei sa stai la un chat relaxant  despre mode si culturi, sa adaugi frisca si ciocolata in cafea,intra pe http://coolcommunication.wordpress.com/

Alice este un flux comunicare si informatie, de tip proactiv.

 

”Imi place sa construiesc. Vreau sa fac lucruri mari, umane, pentru o lume mai buna. E important sa crezi si sa visezi, dar bazandu-te pe o armonie mentala, vazand si pretuind lucrurile mici ale vietii. Singura cale sa reusesti intr-un astfel de job este sa iubesti oamenii, si sa construiesi strategii despre ei si pentru ei. Trebuie sa stii sa asculti, sa stii sa vezi lumea in culori variate si pasnice, pentru ca agresivitatea poate conduce la crize, personalizeaza intotdeauna, spun eu, si nu folosi clisee.”

 Alice Burca lucreaza mult cu barbatii, asta nu e un impediment, femeile pot fi la fel de sensibile si buni analisti in acelasi timp. ”Nu conteaza daca esti barbat sau femeie, fiecare trebuie sa incerce sa faca lucrurile bine, pentru ca secretul este 5 la suta talent si 95 la suta munca.”

Name: Alice Burca

Origins: Wonderland, Romania

Does:  adviser for strategy matters internal external communication for a acompany in consultancy and training

 

Passion: loving people

Hobby: talking to people, debating

Tools: http://defencedebates.wordpress.com/about/

Working area: communication

Personal skills and competences: ability in public relations and strategic internal communication with focus on military and defence organizations


Leave a Comment so far
Leave a comment



Leave a comment